4stk Nakkekoteletter 🥩
400g Poteter 🥔
2stk Rødbeter 🍠
2ss Timian 🌿
1dl Lett matfløte 🥛
0.3ts Salt og pepper 🧂
1pk Sukkererter 🌱
1pk Ruccola 🥬
0.5potte Mynte 🌿
0.5stk Appelsin 🍊 (skall og saft)
1ts Sennep 🌭
3ss Olivenolje 🫒
2ss Eplecidereddik 🍎
1. Skrell og kutt poteter 🥔 og rødbeter 🍠 i terninger. Kok dem i vann 💧 til de er møre. Hell av vannet, mos dem og rør inn timian 🌿 og matfløte 🥛. Smak til med salt og pepper 🧂.
2. Brun nakkekotelettene 🥩 i en varm panne i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper 🧂. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter.
3. Skjær sukkererter 🌱 i strimler og bland med ruccola 🥬 og mynte 🌿.
4. Pisk sammen ingrediensene til dressingen 🍊 og hell over salaten 🥗. Server kotelettene 🥩 med potet- og rødbetmos og salat.