Nakkekoteletter og rødbetmos 🥩🍠

med frisk salat og appelsindressing 🍊

Ingredienser

1 Person

4stk Nakkekoteletter 🥩

400g Poteter 🥔

2stk Rødbeter 🍠

2ss Timian 🌿

1dl Lett matfløte 🥛

0.3ts Salt og pepper 🧂

1pk Sukkererter 🌱

1pk Ruccola 🥬

0.5potte Mynte 🌿

0.5stk Appelsin 🍊 (skall og saft)

1ts Sennep 🌭

3ss Olivenolje 🫒

2ss Eplecidereddik 🍎

Fremgangsmåte

1. Skrell og kutt poteter 🥔 og rødbeter 🍠 i terninger. Kok dem i vann 💧 til de er møre. Hell av vannet, mos dem og rør inn timian 🌿 og matfløte 🥛. Smak til med salt og pepper 🧂.

2. Brun nakkekotelettene 🥩 i en varm panne i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper 🧂. Etterstek under lokk i ca. 5 minutter.

3. Skjær sukkererter 🌱 i strimler og bland med ruccola 🥬 og mynte 🌿.

4. Pisk sammen ingrediensene til dressingen 🍊 og hell over salaten 🥗. Server kotelettene 🥩 med potet- og rødbetmos og salat.